Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home

Puzzeltocht

Op 4Feest.nl vindt u een groot en gevarieerd aanbod aan puzzeltochten en interactieve games.
Een puzzeltocht is zeer geschikt als gezellige activiteit tijdens uw bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellendag of familiedag.
Voor een city game, speurtocht of fotopuzzeltocht bent u bij deze organisaties aan het goede adres!
Het team van 4Feest.nl wenst u veel speur plezier!

Amsterdam

Stadswandeling Amsterdam

Breda

Stadswandeling Breda

Maastricht

Stadswandeling Maastricht

Utrecht

Stadswandeling Utrecht

EventGames - GSM en GPS games en spellen op maat in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Zwolle ...


EventGames: Moorden oplossen, achtervolgingen of de kluis kraken voor groepen  van 10 tot 350 personen

Een moord oplossen, een schat zoeken of de kraak van de eeuw bedenken? Je collega’s achtervolgen en tegelijkertijd de mooiste plekjes van de binnenstad ontdekken.

EventGames verzorgt spannende en uitdagende interactieve games in natuurgebieden en steden in Noord-Holland.

Tijdens de games ga je in kleine teams de strijd met elkaar aan. De wapens: GSM en GPS. Je kunt kiezen voor ťťn van de bestaande spelen, maar we kunnen ook een custom spel maken waarbij de opdrachten speciaal voor de groep zijn gemaakt.
De games zijn interactief. Je weet tijdens het spel wat je tegenstanders of medespelers doen. Hierdoor wordt het spel extra spannend en kan jij de afloop bepalen!

The Target
Een ontsnapte bende uit de gevangenis maakt de stad onveilig. Inbraken en overvallen vinden elk uur plaats. Een aantal politieteams zijn op deze zaak gezet om het mysterie op te lossen. Tot nu toe zonder succes. Durf jij het aan de bende op te sporen? Je laat je toch niet afschrikken door zenders, bommen, infrarood camera’s en vluchtauto’s?

Codecrackers
De maffia is actief in de stad. Geruchten doen de ronde dat er € 100.000,- in een kluis zit. De maffia gaat niet al te zorgvuldig met hun werk om want ze laten diverse sporen achter. Misschien dat jij er met deze aanwijzingen achter kan komen waar de kluis staat. Dan rest er nog een probleem... de code kraken!

Contact
Kijk voor onze andere games op www.eventgames.nl of mail ons!

 

 


 

City Xplore - verkenningstochten met opdrachten in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Breda, Nijmegen ...


City Xplore is een onafhankelijk organisatiebureau uit het Brabantse Zundert, dat met veel inzet en enthousiasme jullie familiedag, bedrijfsuitje, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt.
Zowel kleine als grote groepen kunnen bij City Xplore terecht! Je kunt kiezen voor ťťn onderdeel, bijvoorbeeld een Fotozoektocht door Amsterdam, waarbij jullie zelf de activiteit begeleiden. City Xplore kan echter ook het hele programma voor jullie verzorgen, inclusief begeleiding en prijsuitreiking.

Een korte greep uit onze activiteiten:

Met Happen & Stappen komen jullie op de leukste plekjes van de stad en kunnen jullie genieten van de heerlijkste gerechten in 3 verschillende restaurants. Onderweg dienen jullie ludieke doe- en denkopdrachten uit te voeren. Tevens komen jullie ook nog het een en ander te weten over de stad!

Tijdens de Verkenningstocht lopen jullie een mooie route en komen langs de mooiste plekjes van de betreffende stad, waarbij allerlei teambuilding-opdrachten, vragen, historische feiten en leuke weetjes in de tocht verwerkt zijn. Kortom op gevarieerde wijze maken jullie kennis met de stad en haar fraaiste aangezichten.

Crazy 19 met 19 komische opdrachten die jullie binnen een bepaalde tijd moeten zien te vervullen. Elke opdracht moet worden vastgelegd op foto of camera als bewijs. Het team met de meeste durf en de meeste goed uitgevoerd opdrachten is de winnaar van dit fantastische spel!

Ideaal voor een vrijgezellenfeest is de Vrijgezellenspeurtocht met o.a. een op-maat-gemaakte quiz. Ook heel leuk voor een vrijgezellendag of vriendenuitje is de Kroegenspeurtocht waarbij de route langs de gezelligste kroegen van de stad komt. Onderweg krijgen jullie leuke muziekvragen en opdrachten.

Een variant op de “Ik hou van Holland speurtocht” is de speurtocht “Ik hou van BelgiŽ”. Tijdens de zoektocht door de stad krijgen de teams allerhande vragen en team-opdrachten die te maken hebben met de vaderlandse geschiedenis van BelgiŽ.
Deze supergezellige speurtocht is mogelijk in Mechelen, Antwerpen, Leuven, Brugge en Gent.

Als je meer van bossen en natuur houdt dan is ons outdoor-spel Klootschieten gecombineerd met vragen en opdrachten een erg leuke activiteit voor een familiedag, personeelsuitje of vriendenuitje.

Al onze activiteiten kunnen geheel op maat gemaakt worden en gecombineerd worden met lunch, diner, high tea, picknick, etc.

Onze stadsuitjes zijn mogelijk in de volgende plaatsen: Maastricht, Antwerpen, Bergen op Zoom, Middelburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Amsterdam, Deventer, Utrecht, Mechelen, Leuven, Woerden, Zundert, Amersfoort, Naarden, Nijmegen, Arnhem, Dordrecht, Brugge, Delft, Gent, Leiden.

Meer informatie vindt u op onze website: www.city-xplore.nl.

 

Home

Event Games

Sportief uitje

Teambuilding

Verkenningstochten en puzzeltochten